Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Könyvtár

Nyitva tartás: kedden 9.00-12.00 óráig, csütörtökön 14.00-16.00 óráig, pénteken 9.00-10.00 óráig.

Mozgókönyvtár

jelenléte a településen csütörtökön 14.20-15.40 óráig.
_________________________________________________________________________________________________________


Kedves Sandiak!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a könyvtári nyitva tartás megváltozott:
kedd 9.00-12.00 óráig, csütörtök 14.00 – 16.00 óráig, péntek 9.00-10.00 óráig
a mozgókönyvtáros jelenléte csütörtökön 14.20 – 15.40-ig várható.

Továbbra is korszerű szolgáltatásokat nyújtunk a település lakóinak. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk népszerű folyóiratokból: Nők Lapja, Képes Sport, Vidék íze, Lakáskultúra, Csodakert, Ifjúsági Magazin, National Geographic. Legfőbb segítőnk az Internet, mert a sandiak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hoztunk létre a kanizsai könyvtárral. A beiratkozott olvasók a NAGYKAR* védett felületéhez is jogosultságot kaphatnak, mellyel további 15 000 dokumentumot tekinthetnek meg.
A http://www.sand.nagykar.hu című honlapon bemutatkozik a község szellemi, természeti és épített értékeivel.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban.
Az új nyitvatartási rend kezdete: 2010. február hónap közepe.
A sandi lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.

Nagykanizsa, 2010. február 17.

Tisztelettel:

Czupi Gyula
igazgató


*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.Megnyitás
2008. március 13. csütörtök 16:30

Kedves Sandiak!


Szeretettel hívjuk Önöket 2008. március 13-án, csütörtökön 16. 30-től a könyvtárba, ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Sand Önkormányzata megbízásából, a Zalakarosi Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
csütörtök 16:30-18:05

Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a sandiak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Sand nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.sand.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község. 2008 első felében ezen a honlapon nagyon sok új tartalom érhető el Sandról.

Szeretnénk, ha a Sandon élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a „Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonmagyarod.nagykar.hu/ honlapon.

Régi fényképek Sandról.
Falunap Sandon 2007. 08.11-én.


További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden csütörtökön. A sandi lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek

Mindenkit szeretettel várunk
Sand – Nagykanizsa, 2008. március 6.
Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.